VT Cosmetics Mild Reedle Shot 50 (50ml) Başlangıç Seviyesi -Hassas Ciltler

950,00

Endişe Tipi : Donukluk, pürüzlülük ve esneklik eksikliği

Ürün Kullanımı: Temiz bir yüze uygun miktarda uygulayın. Masaj yaparak emilmesini sağlayın, son aşamada avuç içlerinizle iyice bastırın. Kullanım miktarını ve sıklığını kişisel tercihinize göre ayarlayın, kullanım sonrasında mutlaka nemlendirin ve dışarı çıkarken güneş bakımı uygulayın.

MILD REEDLE SHOT 50 farklı içerikteki ürünlerle birlikte kullanılabilir ancak REEDLE SHOT 100/300/700/1000’i aynı anda kullanmayın.

*REEDLE SHOT, karıncalanma hissine neden olabilecek yoğun bir cilt bakım rejimidir ve karıncalanmanın düzeyi, içeriğine göre değişiklik gösterir. İlk kullanımda en az yoğun olan MILD REEDLE SHOT 50 veya REEDLE SHOT 100’ü kullanmanızı öneririz.

Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur.

Stokta

Stok kodu: VTC50 Kategoriler: , , ,

Açıklama

We Love Korean Routine

 

Cilt bakımı rutininizi geliştirmek için tasarlanmış çığır açan bir cilt bakımı güçlendirici olan VT REEDLE SHOT 50 Essence ile tanışın. Gelişmiş mikroiğne teknolojisiyle desteklenen ve Centella Asiatica Ekstraktı ile aşılanan bu esans, cilt bakımı rutininizde devrim yaratarak gözle görülür sonuçlar sağlar.

Mikroiğne tipi bileşenler gözeneklerden daha küçüktür, cildi etkili bir şekilde uyarır ve emilimi artırır. Bu arada, Centella Asiatica Özü cildinizi rahatlatıp nemlendirerek cildinizin parlak ve tazelenmiş olmasını sağlar. Cilt dokusunu ve emilimini iyileştirdiği klinik olarak kanıtlanmış REEDLE SHOT 50 Essence, hassas ve akneye eğilimli ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tipleri için uygundur. Donukluk, pürüzlülük ve elastikiyet eksikliği gibi yaygın cilt sorunlarını giderir.

VT REEDLE SHOT 50 Essence’ın kolajen üretimini uyardığı, cilt dokusunu iyileştirdiği ve cilt tonunu eşitlediği dönüştürücü etkilerini deneyimleyin. Sakinleştirici özellikleriyle tanınan Centella Asiatica Özü ile zenginleştirilmiş REEDLE SHOT 50, tahriş olmuş cildi rahatlatır, kızarıklığı azaltır ve sağlıklı bir cilt sağlar.

Klinik çalışmalar REEDLE SHOT 50’nin cilt dokusunu ve emilimini iyileştirmedeki etkinliğini göstermiştir.  En iyi sonuçları elde etmek için REEDLE SHOT 50’yi temiz ve kuru cilde hem sabah hem de gece uygulayın. Hafif formülasyonu günlük kullanıma uygun hale getirerek cildinize gece gündüz nazik bir bakım sağlar.

Anahtar Bileşenler:

Centella Asiatica Özü: Emilimi artırır ve güçlü bir yatıştırıcı etki sağlar.
Üçlü Hyaluronik Asit: Nem bariyerini nemlendirir ve güçlendirir.
Centella 4X Kompleksi: Cildi rahatlatır, nemlendirir ve güçlendirir.

İçerik Listesi: Su, dipropilen glikol, gliserin, niasinamid, butilen glikol, macadamia ternifolia tohum yağı, 1,2-heksandiol, etilheksil palmitat, sodyum poliakrilat, sodyum akrilat/sodyum akriloyldimil taurgil gilat, polianyobuten taurgil, polianyobuten taurgil, Lycol, Adenozin, Sodyum Hiyalüronat, Kaprilil/Kapril Glukozit, Sorbitan Oleat, Centella Asiatica Ekstraktı, Gliseril Glukozit, Ksantan Sakızı, Aloe Barbadensis Yaprak Ekstraktı, Glikoz, Astaksantin, Propolis Ekstraktı, Asiaticoside, Madecassoside, Madecassic Asit, Asya Asit

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“VT Cosmetics Mild Reedle Shot 50 (50ml) Başlangıç Seviyesi -Hassas Ciltler” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir