SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Silky-Fit Sun Stick 20g

599,00

Endişe Tipi : Geniş gözenekler, hassas ve kuru cilt

Ürün Kullanımı: Cilt bakım rutininizin son adımı olarak UV ışınlarına maruz kalan bölgelere eşit miktarda uygulayın.

Tüm cilt tipleri için uygundur.

Açıklama

We Love Korean Routine

 

SKIN1004’ün yüksek saflıktaki Madagaskar Centella Asiatica Özü hassas cildi rahatlatır ve cilt bariyerine bakım yaparak ona doğuştan gelen bir güç kazandırır. Aynı anda gözeneklere ve sebuma bakım yapmak ve cildi temiz tutmak için mayhoş bir tat veren tanen bileşenleri içerir. UV ışınlarını korumaya ve cildinizi nemli tutmaya yardımcı olan nemlendirici kimyasal sun stick , geniş bir SPF50+ PA++++ spektrumu ile formüle edilmiştir. SPF50+, PA++++ ile Kore’deki en yüksek UV indeksidir. Centella Asiatica Ekstraktı ve Hyaluronik Asitin eşsiz kombinasyonu cildi aynı anda iyileştirir ve nemlendirir. Cildinize kusursuz bir şekilde yapışır ve ipeksi bir dokunuş bırakır. Nemlendirici, sakinleştirici hyaluronik asit formülü, hassas, susuz kalmış cilde rahatlık sağlar ve bol miktarda nem sağlar.

Anahtar Bileşenler: Centella Asiatica Ekstraktı ve Hyaluronik Asitlerden oluşan eşsiz kombinasyonumuz aynı anda cildi iyileştirir ve nemlendirir.

İçerik Listesi: Metil Metakrilat Çapraz Polimer, Sentetik Balmumu, Coco-Kaprilat/Kaprat, Setil Etilheksanoat, Butilen Glikol Dikaprilat/Dikaprat, Dibutil Adipat, Butiloktil Salisilat, Vinil Dimetikon/Metikon Silseskioksan Çapraz Polimer, Silika, Dietilamino Hidroksibenzoil Heksil Benzoat, Dikaprilil Karbonat, İzopropil Palmitat, Etilheksil Triazon , Tokoferil Asetat, Dietilheksil 2,6-Naftalat, Vinil Dimetikon, Polisilikon-15, Bis-Etilheksiloksifenol Metoksifenil Triazin, Ozokerit, Melia Azadirachta Yaprak Ekstraktı, Melia Azadirachta Çiçek Ekstraktı, Coccinia Indica Meyve Ekstraktı, Solanum Melongena (Patlıcan) Meyve Ekstraktı, Aloe Barbadensis Çiçek Ekstraktı, Curcuma Longa (Zerdeçal) Kök Ekstraktı, Corallina Officinalis Ekstraktı, Ocimum Sanctum Yaprağı Ekstraktı, Centella Asiatica Ekstraktı (0.98ppm), Agave Tekilana Yaprağı Ekstraktı, Diospyros Kaki Yaprağı Ekstraktı, Kamelya Sinensis Yaprağı Ekstraktı, Castanea Crenata (Kestane) Kabuğu Ekstrakt, Carthamus Tinctorius (Aspir) Çiçek Ekstraktı, Zanthoxylum Piperitum Meyve Ekstraktı, Coffea Arabica (Kahve) Çekirdeği Ekstraktı, Vitis Vinifera (Üzüm) Meyve Ekstraktı, Polygonum Cuspidatum Kök Ekstraktı, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Tohumu Yağı, Sodyum Hiyaluronat(1ppm), Bisabolol, Gliseril Kaprilat, Kaprilil Glikol, Poligliseril-4 Diizostearat/Polihidroksistearat/Sebakat, Etilheksilgliserin, Su, Hidrolize Hyaluronik Asit (1 ppm), Butilen Glikol, 1,2-Heksandiol, Gliserin, Hyaluronik Asit (0,01 ppm)

 

 

Ek bilgi

endiseye_gore

Akneye Eğilim | Geniş Gözenek | Siyah Nokta, Kuruluk | Nemsizlik

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Silky-Fit Sun Stick 20g” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir