SKIN1004 Madagascar Centella Quick Calming Pad 70 Pads 130 ml

800,00

Endişe Tipi: Hassas ve Kuru Ciltler

Ürün Kullanımı: Temiz cilde gün boyu istediğiniz zaman uygulayın. Pedleri ilgilenilen belirli alan(lar) üzerinde 3-5 dakika bırakın. Çıkarın ve cilde hafifçe vurun.

Tüm cilt tipleri için uygundur.

Stokta

Açıklama

We Love Korean Routine

 

Cildi tek bir basit adımda yumuşatmak, nemlendirmek ve yumuşatmak için önceden ıslatılmış toner pedi.

Tahriş olmuş cildi yatıştırmak için gerekli olan yalnızca 10 EWG yeşil dereceli bileşenden oluşan yumuşak sakinleştirici ped Madagaskar’dan %49 oranında yüksek oranda saflaştırılmış centella asiatica içerir. Hava kabarcığı olmadan cilde yapışan üç katmanlı büyük boyutlu pedler, yüzün geniş bölgelerine tek seferde daha az güçlükle bakım yapmayı kolaylaştırır.
Göz ve burun bölgesinin kıvrımlarına kolay uygulama için özel olarak tasarlanmıştır. Zengin 130 ml esansla ıslatılmış bu önceden doyurulmuş pedler, ölü cilt hücrelerini nazikçe temizlerken derin bir nemlendirme sunar. Sodyum Hyaluronik ayrıca cilt nemini daha uzun süre artırmaya ve korumaya yardımcı olur.

Anahtar Bileşenler: Centella Asiatica Özü: Cildin nem seviyesini yeniler ve rahatlatır.

İçerik Listesi: Centella Asiatica Ekstraktı, Su, 1,2-Heksandiol, Butilen Glikol, Pantenol, Ksantan Sakızı, Sodyum Hiyalüronat, Etilheksilgliserin, Disodyum EDTA, Sitrik Asit

Ek bilgi

cilt-tipi

Hassas Cilt, Karma Cilt, Kuru Cilt, Kurudan Yağlıya, Normal Cilt

endiseye_gore

Akneye Eğilim | Geniş Gözenek | Siyah Nokta, Derin Kırışıklık | Yoğun Kuruluk, Elastikiyet ve Sıkılık Kaybı | Sarkma, Kızarıklık | Hassasiyet, Kuruluk | Nemsizlik

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“SKIN1004 Madagascar Centella Quick Calming Pad 70 Pads 130 ml” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir