SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Sleeping Pack 100 ml

800,00

Endişe Tipi : Kuru cilt, kırışıklık karşıtı

Ürün Kullanımı: Yatmadan önce uygun miktarda maskeyi burun ucu, yanaklar, alın ve çene üzerine nazikçe yayın.
Gece boyunca bekletin.

Tüm cilt tipleri için uygundur.

Açıklama

We Love Korean Routine

 

SKIN1004 Madagaskar Centella Hyalu-Cica Uyku Paketi, gece boyunca cildi sakinleştirmek ve canlandırmak için armut ve kavun meyvesi özü ile formüle edilmiş hafif bir jel uyku maskesidir. Yatıştırıcı bakım için Madagaskar’dan gelen ağustos otu özleri, derin nemlendirme için üç çeşit hyaluronik asit ve cilt bariyerini güçlendirmek için nano boyutlu seramid ile paketlenmiş bu uyku paketi, sabah uyandığınızda yumuşak, ışıltılı bir görünüm ortaya çıkarmak için cildinizi gençleştirir. Formül hafif bir jel dokusuna sahiptir. Cildin elastikiyetini artırır ve kırışıklıkları azaltır. Kuru cildi derinlemesine nemlendirir ve pH’ını dengede tutar. Gece boyunca derin bir uyku çekmenize yardımcı olacak melatonin içerir. Cilt tonunu aydınlatmak ve cildi sıkılaştırmak için niasinamid ve adenozin içerir.

Anahtar Bileşenler: Hyalu-Cica Formülü (Hyaluronik Asit + Centella Asiatica): Cildin nem seviyesini yeniler ve gece boyunca nem kaybını önler.
Melatonin: Cildin sıkılaşmasına yardımcı olur.

İçerik Listesi:Centella Asiatica Yaprak Suyu, Su, Butilen Glikol, Gliserin, 1,2-Heksandiol, Niasinamid, Poliglutamik Asit, Pantolakton, Hibiscus Esculentus Meyve Özü, Karbomer, Pantenol, Sodyum Hyaluronat, Hidrolize Hyaluronik Asit, Hyaluronik Asit, Setearil Olivat, Metilpropanediol, Arginin , Pullulan, Sorbitan Zeytinat, Kaprilik/Kaprik Trigliserit, Pyrus Communis (Armut) Meyve Ekstraktı, Adenozin, Rosa Damascena Çiçek Suyu, Cucumis Melo (Kavun) Meyve Ekstraktı, Iris Florentina Kök Ekstraktı, Etilheksilgliserin, Hedera Helix (Sarmaşık) Yaprak/Kök Ekstraktı , Sodyum Fitat, Ksantan Sakızı, Maltodekstrin, Artemisia Princeps Yaprak Ekstraktı, Hidrolize Gardenia Florida Ekstraktı, Melatonin, Illicium Verum (Anason) Meyve Ekstraktı, Larix Sibirica Ağaç Ekstraktı, Quercus Mongolica Yaprak Ekstraktı, Persicaria Hydropiper Ekstraktı, Rheum Palmatum Kökü/Sap Ekstraktı, Asarum Sieboldii Kök Ekstraktı, Chrysanthellum Indicum Ekstraktı, Corydalis Turtschaninovii Kök Ekstraktı, Coptis Japonica Kök Ekstraktı, Machilus Thunbergii Kabuğu Ekstraktı, Pentilen Glikol, Hidrojenlenmiş Lesitin, Seramid NP

Ek bilgi

cilt-tipi

Kuru Cilt

endiseye_gore

Derin Kırışıklık | Yoğun Kuruluk, Elastikiyet ve Sıkılık Kaybı | Sarkma, İlk Yaşlanma Belirtileri, Kuruluk | Nemsizlik

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“SKIN1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Sleeping Pack 100 ml” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir