Numbuzin No.5+ Vitamin Boosting Essential Toner 200 ml

745,00

Endişe Tipi : Koyu noktalar, hiperpigmentasyon ve mat cilt.

Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri için uygundur;  yağlı, kuru, karma, yaşlanmaya yatkın veya akneye eğilimli.

Ürün Kullanımı: Cildinizi temizledikten sonra, bir pamuğu tonik ile ıslatın ve yüzünüzü ortasından dışarıya doğru silin veya ellerinizle cildinize hafifçe vurun.

Açıklama

We Love Korean Routine

Numbuzin No.5 Vitamin Güçlendirici Toner, cildinizin temel antioksidan alımını artıran yumuşak, canlandırıcı bir toniktir. Fonksiyonel, tahriş etmeyen ve hızla emilen aydınlatma etkileri sağlar. Koyu lekeleri 2 hafta içinde %18,12 oranında azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Hafif, esans benzeri doku, parlak bir cilt için eşit cilt tonu ve pürüzsüz cilt dokusu sağlar.

%133 daha etkili aydınlatma etkileri için bu toneri No.5 Vitamin Konsantre Serumla birlikte kullanarak cilt bakımı rutininizi güçlendirin.

Anahtar Malzemeler: Niasinamid (50.000 ppm), C ve E Vitaminleri, Pantenol, Lipozomal Glutatyon, Peptit ve Madecassoside’den (Centella Asiatica Ekstraktları) oluşan MADEWHITE (20.000 ppm) dahil olmak üzere fonksiyonel, cilt dostu bileşenlerle formüle edilmiştir.

İçerik Listesi: Su, Dipropilen Glikol, Gliserin, Niasinamid, 1.2-Heks Anediol, Butilen Glikol, Poligliserin-3, Hippophae Rhamnoides Suyu, Akrilatlar/C10-30 Alkil Akrilat Çapraz Polimer, Trometamin, Eritritol, Pentilen Glikol, 3-0-Etil Askorbik Asit, Etilheksilgliserin , Poligliseril-4 Kaprat, Adenozin, Glutatyon, Hidrojenlenmiş Lesitin, Disodyum EDTA, Madecassoside, Coptis Japonica Kök Ekstraktı, Desil Glukozit, Kaprilil Glikol, Seramid NP, Askorbik Asit, Bisabolol, Pan Tenol, Tokoferol, Arbutin, Asetil Heksapeptid-8, Hekzapeptid-9, Nonapeptid-1, Palmitoil Pentapep Tide-4, Palmitoil Tripeptid-1, Palmitoil Tetrapeptid-7.

 

Ek bilgi

cilt-tipi

Karma Cilt, Kuru Cilt, Yağlı Cilt

endiseye_gore

Akneye Eğilim | Geniş Gözenek | Siyah Nokta, Derin Kırışıklık | Yoğun Kuruluk, İlk Yaşlanma Belirtileri, Leke | Ton Eşitsizliği

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Numbuzin No.5+ Vitamin Boosting Essential Toner 200 ml” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir