Numbuzin No.5 Goodbye Blemish Serum 50ml

785,00

Endişe Tipi : Akneli, lekeli, çilli ve hiperpigmentasyonlu ciltler

Ürün Kullanımı: Günlük olarak tüm yüze 3-4 damla uygulayın. Özel endişeleri olan bölgelere kalın bir tabaka ekleyin.

Tüm cilt tipleri için uygundur.

Stok kodu: NMB05SR Kategoriler: , , , Etiketler:

Açıklama

Enzian

We Love Korean Routine

Parlak ve lekesiz bir cilt için güçlü bir çözüm olan Numbuzin No.5 Goodbye Blemish Serum ile cilt bakım rejiminizi geliştirin. Cildinizin doğal parlaklığını geri kazandırırken gözle görülür yaşlanma belirtileriyle mücadele etmek için titizlikle formüle edilmiş %75 vitamin özü, askorbik asit ve pantenolün gücüne kendinizi bırakın. Bu serum lekeleri, çilleri ve hiperpigmentasyonu hedef alarak daha parlak, daha eşit bir cildi ortaya çıkarırken lekelere veda edin.

Nazik ve yumuşak bir formülle hazırlanan bu serum, tahrişi en aza indirerek günlük kullanım için uygun hale getirir. Lekelerin, çillerin, hiperpigmentasyon izlerinin etkili bir şekilde solmasına yardımcı olur. Ferahlatıcı jel dokusu zahmetsizce emilir ve gözenekleri tıkamadan cildinizi canlandıran yağlı olmayan bir görünüm bırakır. Cilt tonunu aydınlatmak için Hippophae Rhamnoides’ten elde edilen saf vitaminler ile leke bakımı sağlar. Cildin nemini geri kazandırmaya yardımcı olur ve cilt tonunu eşitleyerek ışıltılı görünümlü, temiz bir cilt bırakır.

Temel içerik : Hippophae Rhamnoides Extract, Butylene Glycol, Methyl Gluceth -20, Dipropylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Melia Azadirachta Flower Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Curcuma Longa Root Extract, Corallina Officinalis Extract, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citrus Aurantifolia Oil, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Ascorbyl Glucoside, Ascorbic Acid, 3-0-Ethyl Ascorbic Acid, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate, Glycereth o’s available more easily -26, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Polyglyceryl -10 Laurate, Carbomer, Allantoin, Tromethamine, Water, Hydrolyzed Jojoba Esters, Disodium EDTA, Citral, Limonene

Ek bilgi

cilt-tipi

Hassas Cilt, Karma Cilt, Kuru Cilt, Kurudan Yağlıya, Normal Cilt, Tüm Cilt Tipleri, Yağlı Cilt

endiseye_gore

Akneye Eğilim | Geniş Gözenek | Siyah Nokta, Leke | Ton Eşitsizliği

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Numbuzin No.5 Goodbye Blemish Serum 50ml” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir