Numbuzin No.3 Porcelain Base-skip Tone Up Beige 50 ml

1 müşteri değerlendirmesi

685,00

Endişe Tipi:

Ürün Kullanımı: Sabah rutininizin son adımı olarak kullanın. İnci tanesi büyüklüğünde bir miktar uygulayın ve cildinize ince bir tabaka halinde karıştırın. Daha fazla kapatıcılık gerektiren bölgelerde daha fazla kullanın.

Tüm cilt tipleri için uygundur. 

Stok kodu: NMB03TU Kategoriler: , , , Etiketler:

Açıklama

Enzian

We Love Korean Routine

Numbuzin No.3 Porcelain Base-skip Tone Up Beige SPF50+, cilt bakımı ve makyaj rutininizde birden fazla amaca hizmet eden oldukça etkili ve çok işlevli bir fondötendir. Sadece bir fondöten değil, aynı zamanda bir makyaj bazı ve tonlama kremi olarak da çalışarak cildinize gün boyu süren doğal ve ışıltılı bir görünüm kazandırır.

Doğal görünümlü bir tonda yüksek oranda yapılandırılabilir bir formülle formüle edilen bu fondöten, gözenekleri bulanıklaştırmaya ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olarak cildinize pürüzsüz ve kusursuz bir görünüm kazandırır. Tüm cilt tipleri için uygundur ve istediğiniz kapatıcılık seviyesine uyacak şekilde kolayca ayarlanabilir.

Numbuzin No.3 Porcelain Base-skip Tone Up Beige SPF50+ makyaj faydalarının yanı sıra cilt bakımı faydalarıyla da doludur. Zararlı UV ışınlarına karşı güçlü koruma sağlamak için geniş spektrumlu SPF 50+ ile donatılmıştır ve cica, çay ağacı ve biberiye özleri gibi besleyici bitki bazlı bileşenlerle aşılanmıştır. Bu bileşenler cildinizi yatıştırmak, nemlendirmek ve korumak için çalışır ve bu fondöteni cildiniz için gerçek bir tedavi haline getirir.

Genel olarak, Numbuzin No.3 Porcelain Base-skip Tone Up Beige SPF50+, cilt bakımının ek faydaları ile ışıltılı ve kusursuz bir cilt elde etmek isteyen herkes için sahip olunması gereken bir üründür.
SPF 50+ PA++++ UV koruması sağlamak için çinko oksit içerir.
Tahriş olmuş cildi yatıştırmak için 11 çeşit cildi yatıştırıcı bileşen (centella asiatica, houttuynia cordata, çay ağacı ve artemisia capillaris özleri gibi) ile formüle edilmiştir.
Çift sabitleyici pudra ile zenginleştirilmiştir, böylece pudralı ve kusursuz bitiş gün boyu sürer.
Bej rengi, doğal görünümlü ve ışıltılı sonuçlar için lekeleri ve eşit olmayan cilt dokusunu ve tonunu kapatır.
Hafif, doğal kapatıcılık ile cilt tonunu eşitlemek için gözenekleri ve pürüzleri düzeltir.
%100 Fiziksel filtrelidir.

Ürün İçeriği: Water, Zinc Oxide, Cyclohexasiloxane, Propanediol, Propylheptyl Caprylate, Caprylyl Methicone, Trimethylsiloxysilicate, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Titanium Dioxide, Niacinamide, Disiloxane, Butyloctyl Salicylate, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Artemisia Capillaris Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Houttuynia Cordata Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Disteardimonium Hectorite, Magnesium Sulfate, Triethoxycaprylylsilane, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Polymethylsilsesquioxane, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Caprylate, Caprylyl Glycol, Mica, Aluminum Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Perfluorooctyl Triethoxysilane, Tocopherol, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Iron Oxides(CI 77492), Iron Oxides(CI 77491), Iron Oxides(CI 77499)

Ek bilgi

cilt-tipi

Hassas Cilt, Karma Cilt, Kuru Cilt, Kurudan Yağlıya, Normal Cilt, Tüm Cilt Tipleri, Yağlı Cilt

endiseye_gore

Leke | Ton Eşitsizliği

Numbuzin No.3 Porcelain Base-skip Tone Up Beige 50 ml için 1 değerlendirme

  1. alevcivit (doğrulanmış kullanıcı)

    Kolay emiliyor ve cilde hoş bir parlaklık veriyor. Kokusu da hafif asla rahatsız etmiyor.Çok memnun kaldım, teşekkür ederim.

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir