Numbuzin No.1 Clear Filter Sun Essence 50 ml

720,00

Endişe Tipi: Kuru, hassas ve akneye eğilimli ciltler

Ürün Kullanımı: Cilt bakımının son adımında, yüz ve boyun gibi UV ışınlarına maruz kalan bölgelere eşit şekilde uygulayın.

Tüm cilt tipleri ve özellikle hassas ve akneye eğilimli ciltler için uygundur.

Stokta

Stok kodu: NMB01SE Kategoriler: , , , Etiketler:

Açıklama

Enzian

We Love Korean Routine

Bu organik güneş kremi güneş ışınlarına karşı SPF50+ PA++++ koruma sağlamak için kimyasal filtrelidir.. Tahriş olmuş cildi yatıştırmak ve cildi nemli tutmak için kalp yaprağı, cica ve meyan kökü özleri ile zenginleştirilmiştir. Formülündeki niasinamid cilde ışıltılı bir görünüm kazandırır. Losyon dokusundaki hafif güneş esansı, gözenekleri tıkamayan ferahlatıcı bir görünüm için cilt tarafından kolayca emilir. Cildiniz yağlı hissediyorsa ve yaz için hafif bir şeye ihtiyaç duyuyorsa veya cildiniz kuru hissediyorsa ve kış için veya mevsim değişikliği sırasında bir nemlendirici film tabakasına ihtiyaç duyuyorsa önerilir.

Konsantre Houttuynia Cordata Ekstresi, Centella Asiatica ve Meyan Kökü Ekstresi ile Madecassoside’in güçlü sinerji etkisine sahip %49,8 oranında sakinleştirici bitki formülü içerir ve sadece bir kullanımdan sonra cilt tahrişini yatıştırır.
Cildi rahatlatan doğal kaynaklı bir pigment olduğu için kullanımı güvenlidir. Komedojenik değildir (gözenekleri tıkamaz), köpük temizleyici kullanılarak kolayca çıkarılabilir.
Hafif dokusu cilt tarafından hızla emilir ve ferahlatıcı bir görünüm bırakır.
Akne geçirmez, Resif dostu, Benzofenon ve Octinoxate içermez.

Ürün İçeriği: Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Water (20.55%), Centella Asiatica Extract (15%), Houttuynia Cordata Extract (14.25%), Purified Water, Dibutyl Adipate, Propanediol, Butyloctyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Polymethylsilsesquioxane, Niacinamide, Tromethamine, Polyglyceryl-3 Distearate, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Caprylyl Methicone, Polysilicone-15, Melia Azadirachta Leaf Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Eclipta Prostrata Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Anastatica Hierochuntica Extract, Hyacinthus Orientalis (Hyacinth) Extract, Polygonatum Officinale Rhizome/Root Extract, Lycium Chinense Fruit Extract, Velvet Extract, Ophiopogon Japonicus Root Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Astragalus Membranaceus Root Extract, Atractylodes Lancea Root Extract, Laminaria Japonica Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Viola Mandshurica Flower Extract, Dioscorea Japonica Root Extract, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Stearate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Potassium Cetyl Phosphate, Butylene Glycol, Methylpropanediol, Carbomer, Acrylate/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Stearate Citrate, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Adenosine, Polyether-1, Madecassoside, Biosaccharide Gum-1, Glycerin, Dimethylsilanol Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Potassium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Dimethylsilanol, Sodium Acetylated Hyaluronate

Ek bilgi

cilt-tipi

Hassas Cilt, Karma Cilt, Kuru Cilt, Kurudan Yağlıya, Normal Cilt, Tüm Cilt Tipleri, Yağlı Cilt

endiseye_gore

Akneye Eğilim | Geniş Gözenek | Siyah Nokta, Kızarıklık | Hassasiyet, Kuruluk | Nemsizlik, Leke | Ton Eşitsizliği

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Numbuzin No.1 Clear Filter Sun Essence 50 ml” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir