Numbuzin No.5 Vitamin Concentrated Serum 30 ml

735,00

Endişe Tipi: Hiperpigmentasyon, düzensiz cilt tonu, akne izleri

Ürün Kullanımı: Bu serumu temizleme ve toniklemeden sonra kullanın. Yeterli miktarda cilde uygulayın ve emilimini sağlamak için nazikçe vurun. Endişe duyulan bölgelere ilave bir damla uygulayın.

Tüm cilt tipleri için uygundur. Özellikle hassas ciltler.

Stok kodu: NMB05SRPLS Kategoriler: , , , Etiketler:

Açıklama

We Love Korean Routine

Numbuzin No.5 Vitamin Konsantre Serum akne izlerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur ve antioksidanlar, glutatyon ve Niasinamid ile cilt tonunu aydınlatır.

Glutatyon, Alfa Lipoik Asit, C Vitamini, Niasinamid, Traneksamik Asit, Alfa-Arbutin ve Bisabolol gibi aydınlatıcı bileşenlerden oluşan bir koleksiyon, koyu lekelerin kaybolmasına ve cildin berrak ve parlak kalmasına yardımcı olabilir.
Yabanmersini özü, E Vitamini ve Koenzim Q10 antioksidan etki gösterir ve cilt bariyerini korur.
Pantenol, Beta-glukan ve Hyaluronik cildi yatıştırır ve nemli tutar.
Esansiyel yağ, mineral yağ, yapay koku ve kurutucu alkol içermeyecek şekilde formüle edilmiştir.
Hafif serum cilt tarafından hızla emilir ve cilde esneklik ve parlaklık kazandırır. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Ürün İçeriği: Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Butylene Glycol, Niacinamide, Panthenol, Tranexamic Acid, Water, 1,2-Hexanediol, Neopentyl Glycol Dicaprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitol, Bifida Ferment Lysate, Chondrus Crispus Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Alpha-Arbutin, Sodium Hyaluronate, Melia Azadirachta Flower Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Corallina Officinalis Extract, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Pentylene Glycol, Glycerin, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Bisabolol, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Hydrogenated Lecithin, Allantoin, Glutathione, Ceramide NP, Beta-Glucan, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopherol, Ascorbic Acid, Ascorbyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Ubiquinone, Thioctic Acid, Potassium Hydroxide, Behenyl Alcohol, Carbomer, Xanthan Gum, Disodium EDTA

Ek bilgi

cilt-tipi

Hassas Cilt, Karma Cilt, Kuru Cilt, Kurudan Yağlıya, Normal Cilt, Tüm Cilt Tipleri, Yağlı Cilt

endiseye_gore

Akneye Eğilim | Geniş Gözenek | Siyah Nokta, Elastikiyet ve Sıkılık Kaybı | Sarkma, İlk Yaşlanma Belirtileri, Kuruluk | Nemsizlik, Leke | Ton Eşitsizliği

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Numbuzin No.5 Vitamin Concentrated Serum 30 ml” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir