Numbuzin No.3 Tingle-Pore Softening Sheet Mask

120,00

Endişe Tipi: Genişlemiş, Gergin Gözenekler, Dokulu Cilt

Ürün Kullanımı: Maskeyi açın ve temizlenmiş yüze uygulayın. 15-20 dakika beklettikten sonra nazikçe çıkarın. Durulama yapmayın. Kalan serumu tamamen emilene kadar cilde uygulayın.

Tüm cilt tipleri için uygundur. 

Stok kodu: Korean-22 Kategoriler: , , , Etiketler:

Açıklama

Enzian

We Love Korean Routine

No.3 Tingle Pore Softening Sheet Mask genişlemiş gözenekleri tedavi eder ve cildin düzensiz dokusunu düzeltmeye yardımcı olur.

Maske, aydınlatıcı ve gençleştirici laktik asit bakterileri ve maya özünün yanı sıra genişlemiş gözeneklerin görünümünü azaltan ve cildi dengeleyen Tingle Pore Complex bitki özü bileşiği içerir. Kullanımdan sonra cilt daha yumuşak ve bakımlı hissedilir.

Tingle Pore Complex bitki özü bileşimi nane, biberiye, cadı fındığı, yeşil çay, papatya, portakal, lavanta ve sedir ağacından oluşur. Cildi yumuşatmak ve parlaklığını artırmak için antioksidan bakımından zengin galaktoz ve bifida ile aşılanmıştır. Kuru ve yaşlanan ciltler için uygundur.

Ürün İçeriği: Temel İçerik : Bifida, Tingle pore omplex, Mentha piperita yaprak ekstresi, Camellia sinensis yaprak ekstresi, hamamelis virginiana ekstresi, Lavadula angustifolia yağı, Anthemis nobilis çiçek ekstresi. Water, Bifida Fermentation Lysate (20%), Galactomyces Fermentation Filtrate (9%), Methylgluces-20, Glyceres-26, Glycerin, Niacinamide, PEG-90, 1,2-Hexanediol, Peppermint Leaf Extract, Virginia Foliage Extract, Green Tea Extract, Chamomile Flower Extract, Lemongrass Leaf Oil, Pine Pine Branch/Leaf Oil, Orange Bark Oil, Lavender Oil, Rosemary Leaf Oil, Atlas Cedar Bark Oil, Alteromonas Fermentation Extract , Chlorine Oil Extract, Silk Extract, Squalane, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Butylene Glycol, Polyglyceryl-3 Methyl Glucose Distearate, Polyglyceryl-3 Distearate, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate Se, Caprylyl Glycol, Octyldodeces-16, Xanthan Gum, Carbomer, Tromethamine, Ethanol, Ethylhexyl Glycerin, Adenosine, Disodium Idta, Limonene, Linalool, Citral

Ek bilgi

cilt-tipi

Hassas Cilt, Karma Cilt, Kuru Cilt, Kurudan Yağlıya, Normal Cilt

endiseye_gore

Akneye Eğilim | Geniş Gözenek | Siyah Nokta, Elastikiyet ve Sıkılık Kaybı | Sarkma, Kuruluk | Nemsizlik, Leke | Ton Eşitsizliği

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Numbuzin No.3 Tingle-Pore Softening Sheet Mask” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir